Termini treninga:

Svi treninzi se održavaju u Hrvačkom klubu Sesvete, Bistrička 9/1, 10360 Sesvete.

Univerzalna sportska škola – pon/čet – 18:00-19:00

Mlađi dječaci – uto/čet – 19:00-20:00 (iz svih OŠ – Sesvete, Brestje, Jelkovec, Luka)

Stariji dječaci – pon/sri/pet – 19:00-20:00 (iz svih OŠ – Sesvete, Brestje, Jelkovec, Luka)

Seniroi, juniori, kadeti – pon/uto/sri/čet/pet – 20:00-21:30

Obavijest za roditelje i spotaše

Poštovani roditelji, sportaši

Obzirom na specifičnu situaciju koja nas je sve zadesila a u neku ruku i promijenila naše dosadašnje navike polagano se vraćamo „ normalnom „ životu, tako i treniranju nakon dugo, dugo vremena.
Kako bi se organizacija treninga, te ostalih športsko-rekreativnih aktivnosti odvijala uz poštivanje svih mjera HZJZ-o kojima se OSIGURAVAJU SVI HIGIJENSKI I SIGUROSNI UVIJETI propisani važećim preporukama tijekom trajanja mjera.
Molimo Vas da proučite ( pročitate ) i porazgovarate sa svojim djetetom o PRAVILIMA PONAŠANJA na treningu

PRAVILA PONAŠANJA

1.Pravilo
Molimo Vas da prije dolaska na trening izmjerite temperaturu svom djetetu i javite treneru ili da dijete samo zna reći treneru kolika mu je temperatura kada dođe na trening.
Ako je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C u jutarnjim satima, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (odnosi se na sve simptome i znakove bolesti, ne samo na bolesti dišnih puteva), treba se TELEFONOM JAVITI TRENERU i ne dolaziti na TRENING dok se telefonski ne javi nadležnom obiteljskom liječniku. I prema uputama nadležnog obiteljskog liječnika postupiti dalje.

2.Pravilo
Imajte strpljenja, trener mora voditi evidenciju prisutnih osoba na treningu ( zapisuje ): ime i prezime, broj mobitela, vrijeme dolaska i vrijeme odlaska s treninga, te temperaturu svima koji su prisutni na treningu.

3.Pravilo
Pridržavajte se rasporeda i satnice treninga. Nemojte dolazite puno ranije termina treninga jer nećete moći ući u sportski objekt dok ne završi trening druge ekipe ili dok ne dođe trener vašeg djeteta i izvrši evidenciju i izmjeri temperaturu. Moramo voditi brigu i o maksimalno dozvoljenom broju korisnika na istom prostoru.

4.Pravilo
OBAVEZNO , na ulazu dijete mora dezinficirati ruke DEZINFEKCIJSKIM SREDSTVOM i bez zadržavanja otići na dogovoreno mjesto.

5.Pravilo
Svakom djetetu, sportašu preporuča se da ima vlastitu označenu bocu s tekućinom kao i ostale potrepštine koje moraju biti u torbi označenoj imenom. Boce za napitak i ostali otpad nastao tijekom treninga odlaže se u za to predviđenu kantu za otpatke.

6.Pravilo
Molimo Vas sve, i djecu i roditelje da se nakon treninga ne zadržavate u prostorima dulje nego je potrebno.

Vidimo se!!